ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ СУЧАСНИХ СИСТЕМ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ, ПРИДАТНИХ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ КУРСІВ ТА ІНТЕРНЕТ-ТРЕНІНГІВ - Мещеряков Дмитро Сергійович, Mescheryakov Dmytro Sergiyovich (ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУ, 2014)
В статті розглянуто сучасні системи дистанційного навчання, здійснено аналіз їхньої придатності для проведення інтернет-тренінгів і дистанційних курсів. Означено особливості психологічного впливу навчання через мережу Інтернет та основні критерії вибору систем дистанційного навчання. Визначено можливості, недоліки, переваги та характерні особливості розглянутих систем і надано рекомендації щодо їх вибору в залежності від кінцевої мети використання. Проаналізовано сучасний стан стандартів систем дистанційного навчання, виявлено найпоширеніші з них і зроблено прогноз по їх розвитку. Ключові слова: системи дистанційного навчання, стандарти систем дистанційного навчання, дистанційні курси, інтернет-тренінги Отримано: 25.05.2014 Відрецензовано: 08.06.2014 Опубліковано: 24.07.2014